Чи потрібно додавати цибулю в суп?

Кухар рекомендує зовсім відмовитися від цибулі у готовому блюді, проте додати овоч у процес приготування. Найкраще класти цибуля у процесі приготування бульйону цілим, а не нарізаним на шматочки. Так цибуля виділить для смаку свій сік і вбере зайвий жир.

Справа в тому, що ріпчастий цибуля надає супу яскравого смаку. При цьому можна зробити так, щоб овоч виконав своє «завдання», але при цьому не став складовою рідкої страви. Для цього цибулину слід відправити в каструлю з супом цілком.

Додавати обсмажені інгредієнти в суп потрібно наприкінці його приготування. Така рекомендація пояснюється просто: цибуля і морква вже досягли потрібного рівня готовності після обсмажування на сковороді.

Related Post

Яка частота є небезпечною для людини?Яка частота є небезпечною для людини?

Найнебезпечніша частота з 7 до 9 герц. Вона збігається з коливаннями мозку та порушує розумовий процес. Людині, на яку впливають такими звуковими хвилями, починає здаватися, що його голова розривається на

Скільки ступенів негабаритності встановлено для верхньої зони?Скільки ступенів негабаритності встановлено для верхньої зони?

Залежно від величини виходу негабаритних вантажів за габарит навантаження в зонах негабаритності встановлено такі ступені негабаритності: У нижній зоні – шість ступенів; У бічній зоні – шість ступенів; У верхній