Чи потрібно бланшувати горошок перед заморожуванням?

Стручки гороху миємо, потім витягаємо з них горошини. Наступний важливий крок – бланшування. Якщо його пропустити, горошок з морозилки буде гарний не більше місяця, а потім набуде гіркого крохмалистого присмаку, бо без бланшування горох продовжує старіти навіть замороженим.

Зерна гороху відкидають на друшляк і дають максимально стекти воді. Потім горошок розсипають на рівну поверхню та заморожують протягом кількох годин. Це дозволить зробити заморожування розсипчастим. Після того, як зерна злегка промерзнуть, їх зсипають у пакет для заморозки і прибирають на зберігання в морозильну камеру.

Найчастіше заморожений горошок кладуть у підсолену киплячу воду і варять близько п'яти хвилин.

Як приготувати У воду, що закипіла, кидаємо горошок варимо 2 хвилини. Зливаємо окріп, обдаємо холодною водою, кидаємо в салат.

Related Post

Скільки коштуватиме орендувати автобус?Скільки коштуватиме орендувати автобус?

Ціни на оренду автобуса з водієм Модель Призначення Вартість (руб./год) Автобуси ПАЗ рестайлінг (місць 28) Призначення перевезення дітей Вартість (руб./год)1250 ПАЗ рестайлінг (місць 28) Призначення перевезення дітей доставка співробітників пасажирські

Скільки мітральних клапанів?Скільки мітральних клапанів?

Мітральний клапан valva atrioventricularis sinistra, valva mitralis) двостулковий (бікуспідальний) клапан між лівим передсердям і лівим шлуночком серця. У серці чотири клапана – аортальний, мітральний, трикуспідальний і клапан легеневої артерії (див.