Чи можна варити печінку?

Як варити яловичу печінку на плиті. Закип'ятіть воду в каструлі і додайте лавровий лист, кілька горошин чорного перцю та інші спеції до смаку. Покладіть печінку та варіть її на повільному чи середньому вогні. Після закипання великий шматок приготується за 40-45 хвилин.

У середньому яловича печінка вариться протягом 40 хвилин ціла і 20 хвилин нарізана на шматки з моменту закипання бульйону. Приблизно стільки часу потрібно на її попереднього замочування. Яловича печінка потребує попереднього замочування в холодній воді або молоці.

5 хвилин Печінка відварити в підсоленій окропі. Варимо 2-5 хвилин після закипання. Не варто перетравлювати печінка, від цього вона стане жорсткою та гумовою. Готовність печінки можна перевірити розрізавши найбільший шматочок печінки та перевірити її готовність.

Печінка не можна перетравлювати, інакше вона стає жорсткою і несмачною, а недовареною можуть бути збудники небезпечних захворювань. Готуйте печінка за такою методикою: Розморозьте печінка за кімнатної температури. Свіжу печінка промийте у холодній воді.

Related Post

Коли настає третинний сифіліс?Коли настає третинний сифіліс?

Доброякісний третинний сифіліс розвивається через 3-10 років після первинного зараження. Третинний сифіліс розвивається через 5-10 років з моменту зараження. Третичні сифіліди – шкірні поразки при третинному сифілісі – Розвиваються без