Чи можна в електричній духовці розігрівати їжу?

Як розігріти їжу в духовці Виставте потрібну температуру, згідно зі стравою – 160 – 180 градусів. Щоб страва не засохла, накрийте її фольгою або плівкою. Виходить трохи довше, ніж на плиті, оскільки духовку ще потрібно розігріти.

Духові шафи з функцією НВЧ замінюють мікрохвильовку для розігрівання їжі та мають більший функціонал. Однак ціни на духовки перевищують вартість мікрохвильовки. Духову шафу обирають як заміну СВЧ-печі в тому разі, якщо в домі прийнято готувати самостійно.

Пароварка або водяна баня нагрівають страви за допомогою гарячої води і пари. Щоб розігріти їжу на водяній бані, налийте в каструлю воду, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. А зверху встановіть іншу ємність або друшляк, у якому за рахунок пари грітиметься їжа.

Related Post