Печені вироби, пироги, пиріжки, млинці, бутерброди, піцу, а також запіканки зручно розігрівати у духовці. Виставте необхідну температуру, відповідно до страви – 160 – 180 градусів. Щоб блюдо не засохло, накрийте їх фольгою або плівкою. Виходить трохи довше, ніж на плиті, так як духовку ще потрібно розігріти.
Приготування їжі в духовці – Швидке і неклопотливе заняття.Матеріал та покриття посуду для духовки
- емальовані;
- тефлонові;
- нержавіючі;
- чавунні;
- керамічні;
- скляні;
- силіконові.
Apr 2, 2021
Духові шафи з функцією НВЧ замінюють мікрохвильовку для розігріву їжі та мають більший функціонал. Однак ціни на духовки перевищують вартість мікрохвильові печі. Духову шафу вибирають як заміну НВЧ-печі у тому випадку, якщо у будинку: прийнято готувати самостійно.
Користувачі відзначають реальну економію електроспоживання порівняно з духовкою, Оскільки вплив на молекулярну структуру продукту призводить до швидкої обробки. Їжа в мікрохвильовій печі не підгоряє, але й запеченої скоринки у звичайних моделях теж не досягти – для цього потрібна модель з конвекцією.