Чи можна покрити торт збитими вершками?

Більшість партій збитих вершків можна зберегти за допомогою простого трюку. Коли міксер працює на низькій швидкості, повільно збризкайте масу охолодженими вершками. Продовжуйте збивати, доки продукт не відновить свою пухнасту структуру.

Вершки повинні бути холодними, дуже холодними, Але не крижаними і аж ніяк не змерзлими! Якщо вершки будуть замерзлими або теплими, то при збиванні станеться розшарування. Сироватка та олія виходять!

6 годин Найменше при температурі від +2 до +6 °C можна зберігати торти та тістечка з збитими вершками і збитою сметаною, їх термін придатності становить лише 6 годин. Якщо в торті або тістечка заварний, вершковий, сирний крем або суміш цих кремів, то термін зберігання таких виробів становить 18 годин із моменту виготовлення.

Related Post

Що робити Чернишевський сторінки?Що робити Чернишевський сторінки?

Що робити? Видавництво: Азбука Кількість сторінок: 448. ISBN: 978-5-389-02082-5. бонусна програма ID товару 2608958 Серія Ексклюзив: Російська класика Рік видання 2020 ISBN 978-5-17-105407-6 Сховати Кількість сторінок 576 Микола Чернишевський: Що

Що не люблять іриси?Що не люблять іриси?

Іриси не люблять перезволоження ґрунту. Надлишок вологи часто спричиняє загнивання коренів і ураження рослин грибковими захворюваннями. Але поливати іриси треба. Обов'язковий полив для пересаджених рослин (поливають їх регулярно, протягом трьох