Зберігати бісквіти в холодильнику можна до 7 днів, в морозилці до місяця, але чим свіжіше бісквіт тим краще.
Термін зберігання бісквітів за різних умов: – без холодильникапри кімнатній температурі, бісквіт слід зберігати близько 3 днів; – Зберігання в холодильнику при температурі + 4°С – трохи більше 5 днів; – бісквітний торт, Залежно від начинки, може зберігатися близько 3 днів.
Після приготування бісквіт завжди рекомендується відправити у холод на 6-12 годин. Цей час необхідний коржам, щоб дозріти. Якщо вам потрібно, щоб основа для торта полежала ще трохи, досить просто залишити її в холодильнику. При температурі від -2 до -4 ОС заготівля залишається свіжою до 5 діб.
Після того, як готовий бісквіт остудився, його можна, можливо загорнути в харчову плівку та відправити в холодильник на ніч. Таким чином, волога всередині бісквіту рівномірно розподілиться, бісквіт не кришиться, його можна, можливо буде розрізати на кілька коржів, і смак його стане набагато кращим.